mandag den 5. juli 2010

Roskildebaby.
I går var vildt nice. ! (; Roskilde med Olav. ! Vi så Nedry, Jack Johnson, the National, og Prince. ! Så freakingfuckingfedt. Især at se Jack Johnson, som jeg allerede var rimelig pjattet med i forvejen og dét, at se ham live, var helt vildt! Havde nået at downloade hans nyeste album, og brugte de sidste par dage på at lære sangene fra cd'en! Vellykket, for der var ikke en eneste sang, jeg ikke fik skrålet med på.
Udover det var Olav og jeg heldige, så det batter. Vi havde været i dårlig tid, var bange for at vi ville få en elendig plads, men heldet var med os. ! Der var stadig plads til nogle få personer i pitten og vi endte med at blive nogle af dem. Gennem hele koncerten stod vi helt forrest, og fik den fedeste oplevelse! (Uheldigt for dem, som havde stået i kø i flere timer for at få gode pladser, der ligesom os, kunne have udnyttet tiden, til at se en ekstra koncert)
Vi fik chillet, spist, spillet bordfodbold, nydt den gode stemning, solen og endte med at se Prince. Det var virkelig fedt og på trods af vores, her, elendige pladser nød vi koncerten.. Vi dansede freestyle til de store hits og havde vores egen lille fest. (hjerte) Jeg overnattede på roskilde i Olavs telt, hvilket ikke var helt dårligt, da vi slap for den lange togkøer. Yes, yes damn yes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar