lørdag den 21. januar 2012

Idag er det lørdag

IMG_0328

sidder på gulvet med ryggen op ad væggen. Jeg fik fri klokken 14 igår og kort efter tog jeg forbi 7 på hovedbanen og købte cooler. Tog derefter toget til malmø, og sad ved siden af en kroatisk knægt, hvilket var sjovt fordi jeg ikke kunne forstå hvad han sagde. stod af på hyllie station og tog bussen videre mod centrum. buschaufføren virkede sur på mig, og jeg forstår ikke hvorfor, for jeg smilte sødt, da jeg trådte ind, og havde billetten fremme på forhånd. stort step for mig, da jeg normalt ellers roder rundt i min taske som en tosse. - han må have haft en dårlig dag. Jeg rundede trianglen og gik hjem gennem parken. fredag aften var chill og overskuelig. gad ikke andet. Torsdag mødtes jeg med oliver til en ca. 40 minutters kop kaffe, på en café ved nørreport, og klokken 15.15 tog jeg til jobsamtale hos go card postcards. jeg fik jobbet, hvilket slet ikke er ringe og håber på at det kan gå hen og redde min økonomi! Jeg cyklede hjem, fik mig en scone og endnu en kop kaffe, men var hurtigt ude af døren igen. havde kurs mod esthers lejlighed på østerbro, og mødte Phinie (min fan hjemløs no. 1) i s-toget på vej derhen. vi catchede op indtil vi begge skulle af og ved en halv 6 tiden rundede jeg vibekegade på østerbro. esthers lillebror var grinern og jeg spillede klaver på familiens flygel, inden vi satte os op på esthers værelse og hyggede. det blev forholdsvist sent, så fredag var bombet, men jeg klager ikke. nu er det lørdag og jeg hænger endnu i malmø

8 kommentarer:

 1. Tusind tak for din søde kommentar på min blog! Jeg er ihvertfald fast læser på din nu ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Minna! Tusin tak for den søde kommentar på min blog :-) håber da du gider at være fast læser af min blog, er i hvert fald af din nu!

  SvarSlet
 3. Super fed blog du har, håber du vil tage et kig forbi min:-)


  www.astridingemann.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Rigtig fin blog!! Jeg bliver gerne fast læser nu, men kunne godt tænke mig nogle flere opslag med "dig" :-)
  vibelillebaek.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres ord, og selvfølgelig får i da også en ekstra fast læser på jeres :-)
  Ønsket om flere opslag med "mig" vil jeg da tage til efterretning, men hvad mener du helt konkret. Flere billeder, tekstindlæg? :-)
  go søndag til jer alle

  SvarSlet
 6. Tusind tak for den søde kommentar på min blog:)
  Jeg kan virkelig også godt lide din! Jeg tænkte om vi skulle følge hinanden?
  Knus Alma
  Almabenkjer.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Fed blog! Er blev nysgerrig: kan man godt få job hos go card postcards, hvad skal man? Håber ikke jeg er for påtrængende ;-)

  Signe
  thafirstimpression.blogspot.com

  SvarSlet