torsdag den 12. januar 2012

Det her er det første tekstindlæg i år 2012. jeg begyndte på diverse forskellige, men nåede aldrig til vejs ende. her får i nogle bidder.

"16.33. det er fedt med haler"


"første 2012 indlæg. - det er da allerede meget blæret. Idag er det mandag og klokken er rimelig nøjagtig 17. Jeg har været i skole for første gang siden d. 16 dec sidste år (vores rektor var forvirret og regnede forkert, hvilket gav alt for lang ferie), men alligevel var det langt fra en sejr, da jeg vågnede op til den virkelige verden i morges. skyldes nok at jeg har haft en kodylt god ferie og en alt for omvendt døgnrytme. De sidste 3 dage, har jeg været i malmø med esther og vi har boet i anekset for os selv, set film og været på rea. stor kontrast til dagen idag"

"nytår var fedt og x factor er fantastisk når det er den 1. januar og jeg er træt og jay jay pistolet er gode""Det er gået op for mig hvor gerne jeg vil til Paris"


"Idag har jeg moret mig. Mig og Anna var på vej hjem og så tilfældigvis en cityseeingbus der holdt stille. Vi spurgte sødt om vi måtte få et lift for 7 kroner og 50 øre (restpengene fra dårligt køb af slushice), og chaufføren må have haft en god dag, for der var ikke nogle problemer dér. vi satte os op på første etage af bussen og havde flot udsyn over københavns gader. Og her sad vi ellers og hyggede med Xan og Tungai, der var 2 japanere, som besøgte Danmark, og nu er blevet mine favorit turister. De kunne ikke engelsk men gav det alligevel et fejlagtigt shot, samidig med at de smilede uafbrudt og ligesom mig elskede chihiro og heksene. sådan nogle typer kan ikke andet end at falde i min smag. Mig og Anna havde samtidig følelsen af at være havnet i en partybus, for chaufføren spillede de vilde club beats på fuldt drøn. stort plus"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar