torsdag den 8. september 2011SÅ nu kommer der et indlæg. Ved godt, at jeg har været forholdsvis dårlig til at blogge på det seneste og jeg udelukker ikke engang, at det evt. vil ske igen, men nu fik jeg sgu alligevel lyst til at opdatere. Lige for tiden går jeg rundt og fjoller og har det virkelig sjovt på alle mulige forskellige måder. En stor del af min tid bruger jeg på teateret, en anden del på mad men og desuden bruger jeg også virkelig meget krudt på at være hjemme hos alle mulige forskellige mennesker. I skolen tager vi det stille og roligt, næste uge får vi fri klokken 13 pga. motionsdage og jeg er havnet i en tilfældig, men fremragende gruppe, så alt det dér med motion og tideligt fri skal nok blive en fest. Idag har den stået på 2 timers skole (dansk med fremlæggelser og et 12 tal for foredrag om 70-erne), studieindspilning og ikke mindst fantastisk frokost for at fejre at martha endelig har fået sit kørekort.
Torsdags helt store bonus har været gensynsglæden mellem mig og en mand, der for mange måneder siden sang op til mig i mit vindue, nede fra gaden af. på daværende tidspunkt var han fuld og idag var han også helt i hegnet, men fordi situationen dengang var så overraskende, surealistisk og hamrende morsom, var det faktisk fedt at støde ind i den gode gamle idag. Tror ikke han kunne kende mig, men han var dog lidt forbløffet over at jeg, i modsætning til alle andre, rent faktisk stoppede op med et kæmpe smil, idét jeg passerede ham. Som respons til mit smil begyndte han at synge og som respons til det begyndte jeg at grine højlydt. det er jo helt fantastiskt at manden altid skal bryde ud i sang! hehehehee. Nå, men nuværende status er som følgende: Klokken er 22.35 og jacob og jeg sidder i sofaen og ser politiske debatter. endelig lidt indhold

2 kommentarer:

  1. Sikke et dejligt indlæg, jeg er ret så vilde med opdaterings indlæg :-) Og godt at vide, at du går rundt og nyder tilværelsen.

    xx

    SvarSlet